Romantism. Afaceristul a invitat-o la o cafea, intr-un restaurant inchiriat special pentru intalnire unde a asternut un covor din mii de orhidee! Adevarata poveste de dragoste dintre omul de afaceri Marius Vizer si frumoasa Irina Nicolae (fosta comp
Romantism. Afaceristul a invitat-o la o cafea, intr-un restaurant inchiriat special pentru intalnire unde a asternut un covor din mii de orhidee! Adevarata poveste de dragoste dintre omul de afaceri Marius Vizer si frumoasa Irina Nicolae (fosta componenta a trupei A.S.I.A.) a fost, pana azi, tinuta secreta de catre cei doi. Ei povestesc, insa, acum, in exclusivitate pentru CANCAN, prin ce gest a cucerit-o afaceristul definitiv pe iubita lui! Initial, Marius Vizer a remarcat-o pe Irina la un concert sustinut de catre A.S.I.A. "Imi amintesc ca atunci a venit cineva la noi si ne-a rugat sa facem o fotografie impreuna cu fiul organizatorului. Ulterior, am facut legatura. Era vorba despre fiul lui Marius, fan infocat A.S.I.A.", ne-a marturisit Irina. Pentru Marius Vizer a fost "dragoste la prima vedere". Dupa un timp, a decis sa faca primul pas. "Primeam flori peste flori si mesaje de la un admirator secret. N-am stiut multa vreme cine mi le trimite. Abia dupa cateva luni am aflat", ne-a declarat cantareata, care de curand a devenit si prezentatoarea emisiunii "Suvite cu fite" la Euforia TV. Prima lor intalnire a fost impresionanta. "Marius m-a invitat sa bem cafeaua impreuna, intr-o dimineata, la un restaurant din Bucuresti. Acolo, am avut parte de una dintre cele mai mari surprize ale vietii mele. Inchiriase tot restaurantul, iar pe jos era asternut un covor de flori. Vorbise cu ospatarii sa puna orhidee. Atunci m-a cucerit!", a adaugat Irina Nicolae. "Poate vom avea gemeni!" Cei doi nu se grabesc sa se casatoreasca, intrucat - afirma afaceristul - "iubirea nu este legata de o hartie". In schimb, isi doresc enorm sa devina parinti. "La mine in familie exista un istoric al gemenilor. Rudele imi spun ca am mari sanse sa nasc si eu gemeni! Ar fi minunat!", a mai declarat Irina pentru CANCAN.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.