Stil. Richard Gere a impus pe piata tinuta in care a aparut in filmul "American Gigolo" Cotidianul britanic "The Independent" a publicat topul obiectelor vestimentare care, dupa ce au fost purtate de staruri in filme, au lansat o adevarata moda la n
Stil. Richard Gere a impus pe piata tinuta in care a aparut in filmul "American Gigolo" Cotidianul britanic "The Independent" a publicat topul obiectelor vestimentare care, dupa ce au fost purtate de staruri in filme, au lansat o adevarata moda la nivel international. Pe primul loc s-a clasat tinuta purtata de actorul american Richard Gere in filmul "American Gigolo". "Gere, imbracat in camasa cu sacou si pantaloni de culori diferite, a ramas in memoria oamenilor, tinuta fiind ulterior adoptata de barbatii din toata lumea, care si-au dat seama ca o astfel de combinatie, indrazneata, ii facea sa arate foarte sexy, indiferent de varsta", scrie cotidianul britanic. Tinuta purtata de Gere in film a fost creata de binecunoscutul designer Giorgio Armani. Femeia-barbat Una dintre tinutele care au transformat moda feminina este costumul barbatesc purtat de diva anilor ?20-30, Marlene Dietrich in pelicula "Ingerul albastru". Desi socanta aparitie a fost vehement criticata de specialisti, ulterior multe vedete au adoptat stilul masculin in vestimentatie. Este si cazul actritei franceze Catherine Deneuve, al printesei Diana si al controversatei cantarete Madonna, care au facut furori imbracate in costume barbatesti. De asemenea, in topul tinutelor care au marcat lumea modei se afla si extravagantele costume de scena purtate de solistul britanic Elton John.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.