In ultimele zile, numarul jucatorilor a crescut intr-un ritm din ce in ce mai accelerat, pe de o parte datorita campaniei noastre si, pe de alta parte, datorita faptului ca acestia incep sa discute cu prietenii si cunoscutii lor despre joc si le star
In ultimele zile, numarul jucatorilor a crescut intr-un ritm din ce in ce mai accelerat, pe de o parte datorita campaniei noastre si, pe de alta parte, datorita faptului ca acestia incep sa discute cu prietenii si cunoscutii lor despre joc si le starnesc curiozitatea.
Numarul tranzactiilor a depasit cifra de 6.500, iar volumul tranzactionat a depasit 100.000.000 de euro.
Pe masura ce au capatat experienta si s-au obisnuit cu mecanismele jocului, din ce in ce mai multi jucatori se concentreaza pe tranzactiile intraday.
Cele mai tranzactionate actiuni au fost OLT, IMP, SNP, SIF3, EFO, ALT, ATB.
Saptamana trecuta, pe primele locuri s-au situat zotis1, MoneyMaker si bibibi. Actiunile preferate de cei trei au fost: zotis1 - OLT, IMP, RRC, MoneyMaker - IMP, OLT, SNP, bibibi - OLT, COMI, ART.
In prezent, volumul tranzactiilor zilnice depaseste cifra de 5 milioane de euro si pe anumite actiuni volumul ordinelor este de peste 10 ori mai mare decat cel tranzactionat la Bursa de Valori Bucuresti. De aceea, pentru ca numarul ordinelor ce se vor executa sa creasca, incepand de saptamana viitoare se va mari coeficientul care coreleaza numarul de tranzactii din joc cu cel de la BVB.
Pentru a realiza cat mai multe tranzactii, odata executat ordinul de cumparare, el trebuie urmat de un ordin de vanzare, cu cateva procente mai sus.
In continuare, vom analiza tranzactiile unui jucator care se afla in Top 10 intr-o anumita zi (19 noiembrie 2007). La ora 10.46 cumpara actiuni SNP la 0.449, iar la ora 11.08 le vinde la pretul de 0.51 si castiga 1.59%. Dupa 18 minute, la ora 11,26 cumpara actiuni SIF3 la pretul de 2.14 si le vinde la pretul de 2.17 la ora 11.34, obtinand un profit de aproximativ 0.8%. La ora 12.00 cumpara actiuni ATB la pretul de 1.78 pe actiune si le vinde la ora 12.13 la pretul de 1.80, castigand 0.52%. Jucatorul isi ia o mica pauza si revine la ora 13.02, cumparand actiuni IMP la 0.935, pe care le vinde la ora 13.42 cu 0.95. Castigul obtinut este de 0.99%.
In urma acestor tranzactii, jucatorul analizat mai sus a facut un profit de 3.95%.
Petreceti cat mai mult timp in fata calculatorului analizand evolutia actiunilor, precum si comunicatele societatilor respective, si cu siguranta veti fi rasplatiti pentru timpul dvs.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.