Dupa o pauza competitionala, se reiau meciurile din campionatele din Europa.
>> Rennes-Lyon 2. Cota 2,10. Lyon a castigat ultimele patru deplasari, in Liga Campionilor si Ligue 1. Lyon este in revenire si poate profita de evolutia oscilanta, ac
Dupa o pauza competitionala, se reiau meciurile din campionatele din Europa.
>> Rennes-Lyon 2. Cota 2,10. Lyon a castigat ultimele patru deplasari, in Liga Campionilor si Ligue 1. Lyon este in revenire si poate profita de evolutia oscilanta, acasa, a celor de la Rennes.
>> Genoa-Roma 2. Cota 1,90. Romanistii, care joaca foarte bine in deplasare, s-au "fript" etapa trecuta cand, dupa ce au condus cu 2-0 la Empoli, s-au vazut egalati in ultimele secvente ale meciului. Credem ca de aceasta data vor fi mai realisti si nu vor rata victoria.
>> Reggina-Fiorentina X. Cota 3,00. Dupa victoria cu Genoa, noul antrenor al Regginei, Renzo Ulivieri, a devenit idolul calabrezilor. De aceasta data gazdele au o misiune mai dificila, chiar daca Fiorentina vine fara liderul Mutu.
>> Treviso-Brescia 2. Cota 2,10. Pauza a picat cum nu se poate mai bine pentru Brescia, care, cu o victorie in fata unui Treviso aflat in deriva, poate spera la revenirea pe locurile ce aduc promovarea.
>> Bologna-Albinoleffe 1. Cota 1,90. Gazdele, locul 3, intalnesc liderul. Oaspetii au invins in deplasare doua contracandidate la promovare, Chievo si Brescia, dar ros-albastrii, buni acasa, pot stopa marsul bergamascilor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.