Atac fulminant. Englezii i-au facut praf pe sexagenarii din federatia lor de fotbal, cei care decid soarta unei natiuni, prin desemnarea eronata a celei de-a doua "figuri" din "Insula" Mircea Sandu s-a plans, in timp, de nenumarate ori, ca e o victi
Atac fulminant. Englezii i-au facut praf pe sexagenarii din federatia lor de fotbal, cei care decid soarta unei natiuni, prin desemnarea eronata a celei de-a doua "figuri" din "Insula" Mircea Sandu s-a plans, in timp, de nenumarate ori, ca e o victima a presei din Romania si ca e jignit prin ziare. Si pe buna dreptate, seful FRF (medalion) si-a meritat criticile pentru cei opt ani in care "nationala" a stat departe de turneele finale. In Anglia a fost de ajuns ca reprezentativa sa piarda calificarea la Euro 2008 pentru ca presa sa-i desfiinteze pe cei sase "federali" ai forului de la Londra. "Cine sunt acesti bosorogi care numesc persoana potrivita pentru un job vazut ca fiind al doilea cel mai important, dupa acela de premier?", scriu cei de la "The Sun". G. Thompson (presedinte al FA, 62 de ani) e "sufletist, dar nu-l duce capul, petrecand prea mult timp pe la FIFA". B. Barwick (director FA, 53 de ani) "a imbatranit 10 ani in ultimele 15 luni". D. Richards (vicepresedinte al FA, 64 de ani) e "omul care a ingropat clubul Sheffield Wednesday". B. Mawhinney (presedinte al Ligii, 67 de ani), celebru pentru zicala: "Se spune ca asta e generatia de aur. Trebuie sa trecem repede la platina". Daca D. Gill (50 de ani) e etichetat ca "noul pusti din cadrul federatiei", atunci B. Bright (60 de ani) e numit "un catelus al bosilor". Toti sunt denumiti "farts", adica "basinosi".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.