Investitie. Somptuosul imobil are 20 de camere si este situat in apropierea Primariei Sectorului 3 Omul de afaceri Silviu Prigoana intentioneaza sa-si mai adauge un imobil pe lista proprietatilor pe care le detine. El s-a aratat interesat sa cumpere
Investitie. Somptuosul imobil are 20 de camere si este situat in apropierea Primariei Sectorului 3 Omul de afaceri Silviu Prigoana intentioneaza sa-si mai adauge un imobil pe lista proprietatilor pe care le detine. El s-a aratat interesat sa cumpere o vila, situata pe strada Matei Basarab, in vecinatatea Primariei Sectorului 3. Valoarea somptuoasei cladiri, care are 20 de camere, este de nu mai putin de 2,5 milioane de euro. Prigoana este foarte incantat de vila, dar incheierea tranzactiei a fost amanata din cauza faptului ca proprietarul nu pare dispus sa mai negocieze la pret. Asta pentru ca mai are doi potentiali clienti la casa. Daca, in final, vor cadea la o intelegere, acesta ar fi cel de-al doilea imobil achizitionat de Silviu Prigoana in decurs de numai trei luni. El a mai cumparat, in august, o casa, pe langa Televiziunea Romana, pe strada Emil Pangratti, pentru care a platit 700.000 de euro. Pretul destul de mic, comparativ cu cele practicate in zona, care este foarte bine cotata pe piata imobiliara, se justifica prin faptul ca doua camere din imobil apartin unei batrane, care si locuieste acolo. Prigoana spune ca aceasta cladire are o destinatie precisa: aici va locui in vacante fiul sau mai mare, Honorius, care studiaza in America. Partenerul de viata al Adrianei Bahmuteanu mai are o vila in Pipera, o casa de vacanta la Bran, o garsoniera in zona Bucur Obor si o casa la Gherla, orasul sau natal.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.