Compania de lenjerie "Audrey Underwear" din Taiwan si-a obligat angajatele sa se prezinte la munca in lenjerie intima, pentru a marca astfel cresterea-record a vanzarilor. Angajatele nu au refuzat sa se supuna ordinului, ba dimpotriva, chiar le-a pl
Compania de lenjerie "Audrey Underwear" din Taiwan si-a obligat angajatele sa se prezinte la munca in lenjerie intima, pentru a marca astfel cresterea-record a vanzarilor. Angajatele nu au refuzat sa se supuna ordinului, ba dimpotriva, chiar le-a placut ideea superiorilor. Din pacate, acest lucru s-a intamplat doar o data, pe 21 noiembrie, spre dezamagirea colegilor de sex masculin, care ar fi dorit ca ordinul sa devina regula. "A fost nemaipomenit sa le vedem pe colegele noastre in tinute foarte sexy si provocatoare. Abia daca ne-am mai putut concentra", a declarat un reprezentant al companiei. "Am asteptat un an intreg aceasta zi", a adaugat el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.