Inedit. Pentru ca n-are bani sa ridice o biserica adevarata, un preot din Husi a ctitorit un lacas de cult exclusiv virtual Lumea internetului a incins pana si mintile preotilor, care inventeaza tot felul de cai de a ajunge la sufletele oamenilor. P
Inedit. Pentru ca n-are bani sa ridice o biserica adevarata, un preot din Husi a ctitorit un lacas de cult exclusiv virtual Lumea internetului a incins pana si mintile preotilor, care inventeaza tot felul de cai de a ajunge la sufletele oamenilor. Pentru ca nu are posibilitatea sa-si construiasca o biserica reala, din caramida si beton si cu altar, un preot din Husi si-a creat un site prin care invita enoriasii din Parohia "Sfantul Ilie" intr-o casa a Domnului virtuala. Acest lacas de cult exista, cel putin deocamdata, doar pe web, dar daca rugamintile preotului paroh Marius-Catalin Antohi se vor implini, cei care locuiesc in centrul orasului ar putea sa aiba si o biserica reala. Pe site-ul parohiei, www.sf-ilie.go.ro, apare si un mesaj prin care se face apel la crestinii "cu stare" sa contribuie cu orice suma pentru materializarea dorintelor enoriasilor, cu promisiunea ca vor fi trecuti in randul ctitorilor si vor fi pomeniti la sfintele slujbe. "Deocamdata, am reusit sa obtinem terenul unde vom putea ridica viitorul lacas de cult. Fiintam cu aceasta biserica virtuala pana cand vom strange banii necesari construirii unei case a Domnului adevarata", ne-a declarat preotul Marius Antohi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.