Tupeist. Conducatorul celor de la Unirea Urziceni a dat buzna la "oficiala", peste dinamovisti, dar a fost facut K.O., din prima, de "Comandant" Mihai Stoica e un personaj intre cei care se invart prin fotbalul romanesc. Un tip istet, cu mult tupeu,
Tupeist. Conducatorul celor de la Unirea Urziceni a dat buzna la "oficiala", peste dinamovisti, dar a fost facut K.O., din prima, de "Comandant" Mihai Stoica e un personaj intre cei care se invart prin fotbalul romanesc. Un tip istet, cu mult tupeu, care, din pacate, iese in evidenta printr-un comportament mizerabil. A facut multe in cariera-i, inceputa la Otelul Galati, pe cand era un pusti non-conformist. "Activitatea" sa a culminat pe 31 octombrie, la Urziceni, cand s-a disputat meciul Unirea - Dinamo, din cadrul etapei a 13-a a Ligii I. Furios nevoie mare pe arbitraj, cel supranumit "Meme" a intrat val-vartej in loja sefilor dinamovisti. Uitand ca e, conform titlului unui roman celebru, "Singur printre dusmani", i-a balacarit pe oficialii "cainilor" cum i-a venit la gura, facand repetate aluzii la membrii de familie si la rudele acestora. Cel care i-a stopat logoreea a fost Gigi Netoiu. "Comandantul" i-a aplicat lu "Meme" un upercut in stomac. K.O.! Din lovitura violenta pe care a primit-o, Stoica a zburat direct in usa, pe care a inchis-o. Fara voia sa. Fatala miscare! Intrucat si-a taiat singur unica posibilitate de retragere. Bun de gura, cum il stie toata lumea, "Meme" a proferat injurii chiar si cazut la pamant. Proasta alegere. Sefii clubului din soseaua Stefan cel Mare i-au carat pumni si picioare cu nemiluita. Se spune ca insusi Cristi Borcea, presedinte executiv la Dinamo, infuriat de limbajul fostului stelist, si-ar fi stins trabucul pe fruntea "inamicului". Semnul ramas a fost ascuns cu greu de Stoica, dupa aceea, sub o frizura rebela. Milos, dar si speriat ca Stoica ar putea sa dea "ortul popii", impresarul Victor Becali l-a scos, cu chiu, cu vai, pe "incasator" din zona belicoasa. Stoica a negat vehement "cafteala", insa, gandindu-se ca s-ar putea repeta, a preferat sa nu mai comenteze nimic despre evenimentul de trista amintire pentru el. Si-a lovit propriul suporter, cand era sef la Steaua Mihai Stoica este singurul conducator de club de la noi, daca nu cumva si din lume, care si-a batut propriul suporter. Manager general al Stelei fiind, la o partida din Ghencea, pe 15 mai 2005, contra celor de la CFR Cluj, scor 1-0, Stoica a coborat de la "oficiala" si s-a repezit la un fan "ros-albastru", Radu Ion, sofer de autobuz la RATB, aflat in zona rezervata presei. I-a dat acestuia un pumn in fata, faza ce a contrariat intreaga opinie publica, atunci cand a fost reluata la televiziunile din lumea intreaga. Cei doi s-au impacat , de-a lungul vremii, mai ales ca intelegerea a avut un puternic miros de bani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.