Monica Stan Duminica, 25 noiembrie, la ora 11.30, cunoscutul reporter de razboi al Antenei 1, Adelin Petrisor, lanseaza la targul de carte "Gaudeamus" un album cu fotografii inedite, facute chiar de el in zonele periculoase ale planetei, de unde a r
Monica Stan Duminica, 25 noiembrie, la ora 11.30, cunoscutul reporter de razboi al Antenei 1, Adelin Petrisor, lanseaza la targul de carte "Gaudeamus" un album cu fotografii inedite, facute chiar de el in zonele periculoase ale planetei, de unde a realizat transmisiuni de-a lungul carierei sale. Irak, Afganistan, inchisoarea de la Guantanamo Bay, unde SUA ii ancheteaza pe cei suspectati de terorism, sunt doar cateva dintre locurile periculoase de unde Adelin a reusit sa faca transmisiuni si reportaje. Rezultatul este un album fotografic memorabil, cu 160 de pagini de imagini care surprind oameni in situatii extreme. Fotografiile sunt impartite pe sectiuni, dar sunt dezvaluite si detalii fascinante legate de momentul si circumstantele deplasarilor sale in aceste puncte de foc ale Planetei. Albumul "Corespondent de razboi" va fi lansat la standul editurii Humanitas, iar alaturi de Adelin Petrisor se vor adresa celor prezenti Vlad Petreanu si Cristian Tudor Popescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.