Asa cum era foarte previzibil, pe Gigi Becali fotbalul l-a ridicat, iar tot fotbalul il doboara. Procesul a fost reversibil, dar nu simetric. Miliardarul din Pipera si-a construit ascensiunea cu multa truda, investind si planuind in multe nopti nedo
Asa cum era foarte previzibil, pe Gigi Becali fotbalul l-a ridicat, iar tot fotbalul il doboara. Procesul a fost reversibil, dar nu simetric. Miliardarul din Pipera si-a construit ascensiunea cu multa truda, investind si planuind in multe nopti nedormite drumul spre succes al Stelei. I-a luat pe Radoi si pe alti jucatori emblematici si i-a dus in noroiul de la Vadu Rosca, unde au mancat slana, branza si pita cot la cot cu muncitorii care construiau casele. Apogeul in sondaje a fost atins in vara, cand Becali l-a adus la Steaua pe Gheorghe Hagi, un simbol national. Imediat dupa acest moment, daca ar fi fost ale-geri, PNG ar fi primit peste 10 la suta din voturile electoratului. Pe cat de anevoioasa a fost ascensiunea, pe atat de brusca a fost caderea. Umilirea lui Hagi s-a intors impotriva lui Becali precum o forta care l-a aruncat dupa stanca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.