Evolutie. Aventura politica postdecembrista a Romaniei a inceput cu un premier care era idolatrizat de croitoresele de la Apaca si a ajuns, in acest moment, la unul aflat pe lista marilor designeri internationali Adevarat campion al elegantei si fos
Evolutie. Aventura politica postdecembrista a Romaniei a inceput cu un premier care era idolatrizat de croitoresele de la Apaca si a ajuns, in acest moment, la unul aflat pe lista marilor designeri internationali Adevarat campion al elegantei si fost manechin in anii ?70, pentru cea mai in voga revista de moda comunista, "Modern", premierul Romaniei scoate din buzunar pana la 5.000 de euro pentru costumele croite pentru el de unul dintre cei mai apreciati designeri internationali din noul val, italianul Alessandro Martorana. Ce-i drept, Calin Popescu Tariceanu are de unde da, el figurand in top 300 printre cei mai bogati politicieni de la noi, cu o avere de peste 20 de milioane de dolari. Designerul in cauza, in varsta de 33 de ani, lucreaza pentru o clientela limitata, circa 600 de persoane, pana de curand numai barbati, care sunt VIP-uri de 5 stele. Incepand de la vedete hollywoodiene precum Andy Garcia si, in curand, Brad Pitt si George Clooney, dupa cum a declarat chiar Martorana, ieri, pentru postul Antena 3, si terminand cu mostenitorul imperiului Fiat, Lapo Elkann, printul Qatarului si altii. Martorana, care are atelierele in Torino, se deplaseaza personal la clientii sai pentru a le lua masurile, el aflandu-se in aceste zile in Romania, pentru a face aceasta operatiune cu premierul Tariceanu. Designerul din Peninsula face maximum 1.000 de costume anual, din materiale de cea mai buna calitate, precum lana de oaie din cea mai fina, importata din Australia, casmir din Peru etc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.