Modest. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a sarbatorit doar cu bere si floricele in compania unor invitati care au preferat sa urmareasca meciul Aniversarea zilei de nastere a vedetei (17 noiembrie) a fost un adevarat fiasco. Din nefericire pentru Sim
Modest. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a sarbatorit doar cu bere si floricele in compania unor invitati care au preferat sa urmareasca meciul Aniversarea zilei de nastere a vedetei (17 noiembrie) a fost un adevarat fiasco. Din nefericire pentru Simona Patruleasa meciul Bulgaria-Romania i-a umbrit cheful de distractie. Sperand ca se va bucura de toata atentia iubitului ei, afaceristul Sabin Ivanof, bruneta a avut parte de o surpriza de-a dreptul neplacuta. Prezentatoarea buletinului sportiv s-a plans colegilor de redactie ca, in loc sa-i pregateasca o cina romantica, asa cum se astepta ea, Sabin a venit acasa insotit de cativa prieteni, chititi sa vada meciul impreuna. In lipsa traditionalului tort cu lumanari, Simona a gasit pe masa sticle de bere si cutii cu floricele, gustarea favorita a microbistilor. Desi s-a laudat in repetate randuri ca este amatoare de fotbal, bruneta nu a suportat foarte mult galagioasa companie, care ba aclama, ba blama prestatia Nationalei si, la un moment dat, sarbatorita s-a retras in bucatarie, unde a petrecut singura tot restul serii. Cam la asta s-a rezumat aniversarea Simonei Patruleasa. Nemultumita de conditia fizica a lui Sabin Asadar, relatia Simonei cu Sabin nu este una plina de romantism. Iubirea de la inceput pare sa fi palit in decursul timpului. In timp ce el uita sau, pur si simplu, ignora evenimentele importante din viata ei, bruneta a inceput sa vada defectele fizice ale iubitului sau. Potrivit unor surse din anturajul stiristei, Patruleasa i-a dat un raspuns uluitor unei prietene care tocmai o invitase sa-si petreaca vacanta intr-o luxoasa statiune balneara de peste hotare. Aceasta a refuzat propunerea spunand ca partenerul ei are burta, iar conditia lui fizica nu este tocmai buna pentru a se expune intr-un astfel de loc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.