Confuzie. Antrenorul lui Al-Hilal are link catre profilul actualului tehnician al Stelei Cosmin Olaroiu este o persoana importanta pentru fotbalul romanesc si nu numai, asa ca era normal ca acesta sa beneficieze de o prezentare a carierei sale pe ww
Confuzie. Antrenorul lui Al-Hilal are link catre profilul actualului tehnician al Stelei Cosmin Olaroiu este o persoana importanta pentru fotbalul romanesc si nu numai, asa ca era normal ca acesta sa beneficieze de o prezentare a carierei sale pe www.wikipedia.com, enciclopedia libera, la care poate contribui oricine. Prezentarea sumara a activitatilor sale poate fi citita in trei limbi: romana, poloneza, si, bineinteles, engleza. In josul paginii http://en.wiki- pedia.org/wiki/Cosmin_ol%C4%83roiu, este si un link care duce catre profilul lui Cosmin Olaroiu de pe www.uefa.com. Numai ca, atunci cand cineva apasa pe respectivul link: http://www.uefa.com/footballeurope/Cluba50065/coach.html, el este directionat automat catre pagina de prezentare a lui Marius Lacatus. O alta diferenta de semnalat de pe aceeasi enciclopedie este faptul ca varianta in romana spune ca: "Pe 23 iunie 2007, Olaroiu paraseste Steaua pentru un contract in Arabia Saudita, la Al Hilal", in timp ce varianta in engleza precizeaza ca "Oli" a plecat din Ghencea pentru bani: "In 2007 Olaroiu signs for Al-Hilal, attracted by a big salary" (n.r. - in 2007, Olaroiu semneaza cu Al-Hilal, atras de un salariu mare).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.