Sacrificarea porcilor pentru Craciun va fi realizata numai dupa ce animalele au fost asomate (anesteziate total - n.r.) cu un pistol cu glont captiv. Potrivit Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), medicii
Sacrificarea porcilor pentru Craciun va fi realizata numai dupa ce animalele au fost asomate (anesteziate total - n.r.) cu un pistol cu glont captiv. Potrivit Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), medicii veterinari vor fi instruiti in aplicarea acestui procedeu. Oficiali ANSVSA au precizat ca, in acest fel, "sacrificarea porcilor pentru Sarbatorile de Craciun se va face cu respectarea normelor pentru bunastarea animalelor in timpul sacrificarii".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.