O femeie din Galati a avut surpriza neplacuta ca miercuri, cand credinciosii ortodocsi aflati in postul Craciunului au avut dezlegare la peste, sa cumpere de la un supermarket macrou plin de viermi. Femeia a cumparat dintr-un supermarket doua kilogra
O femeie din Galati a avut surpriza neplacuta ca miercuri, cand credinciosii ortodocsi aflati in postul Craciunului au avut dezlegare la peste, sa cumpere de la un supermarket macrou plin de viermi. Femeia a cumparat dintr-un supermarket doua kilograme de macrou congelat. Dupa ce l-a dezghetat si se pregatea sa-l prepare a constatat ca pestele era plin de viermi si pe alocuri putred. Cu bonul intr-o mana si cu punga in cealalta, femeia a mers la magazin, pentru a-si recupera banii. A fost refuzata, asa ca a reclamat la Directia Sanitar Veterinara(DSV), unde medicii veterinari au constatat ca marfa era stricata, in ciuda termenului de garantie inca in vigoare. Controlul medicilor veterinari la supermarketul incriminat a scos in evidenta faptul ca pestele era pastrat in conditii corespunzatoare, asa ca vina poate fi a producatorului,  Negro 2000 SRL din Bucuresti. Veterinarii au transmis prin sistemul rapid de alerta solicitarea ca toate unitatile DSV din tara sa procedeze la sigilarea si stoparea de la vanzare a produselor din lotul respectiv, pana la evaluarea rezultatelor de laborator.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.