Daca ma intrebati de o guvernare PNL-PSD, va raspund "nu", a precizat, ieri la Buzau, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care este convins ca, "pana la alegerile parlamentare din 2008, se va guverna in actuala formula ultraminoritara".
Daca ma intrebati de o guvernare PNL-PSD, va raspund "nu", a precizat, ieri la Buzau, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care este convins ca, "pana la alegerile parlamentare din 2008, se va guverna in actuala formula ultraminoritara". Bogdan Olteanu a spus ca, "de sapte luni, guvernam destul de bine. Din luna aprilie, de cand suntem guvern ultraminoritar, guvern PNL-UDMR, 80 la suta dintre initiativele legislative ale Guvernului au fost votate de parlamentarii PD, 80 la suta dintre initiativele legislative ale guvernului au fost votate de parlamentarii PSD".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.