" Querida" Oana Zavoranu a incercat sa scape de un proces incomod invocand probleme de sanatate pe care, ulterior, nu le-a mai recunoscut. Acum doua zile, avocatul vedetei a incercat sa amane procesul pe care aceasta il are cu un ziar, spunand ca Oa
" Querida" Oana Zavoranu a incercat sa scape de un proces incomod invocand probleme de sanatate pe care, ulterior, nu le-a mai recunoscut. Acum doua zile, avocatul vedetei a incercat sa amane procesul pe care aceasta il are cu un ziar, spunand ca Oana Zavoranu are probleme de sanatate. Mai exact, ea s-ar fi simtit rau dupa un accident de circulatie in care a fost implicata la inceputul lunii. Aparatorul nu a putut, insa, dovedi cu documente medicale problemele Oanei, astfel ca instanta i-a respins cererea. Contactata de reporterii CANCAN, Oana Zavoranu a declarat: "Ce probleme? N-am niciun fel de probleme de sanatate dupa acel accident. Nu am taieturi sau vanatai, m-a durut doar putin umarul".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.