Agentul de paza Cosmin Lazaroiu, supranumit "Macelarul" din Craiova dupa ce l-a transat pe soferul Directiei de Sport Dolj, a fost transferat, ieri, la Spitalul Penitenciar Jilava. El va fi examinat, in cursul zilelor urmatoare, de expertii Institut
Agentul de paza Cosmin Lazaroiu, supranumit "Macelarul" din Craiova dupa ce l-a transat pe soferul Directiei de Sport Dolj, a fost transferat, ieri, la Spitalul Penitenciar Jilava. El va fi examinat, in cursul zilelor urmatoare, de expertii Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici", care vor stabili daca a avut sau nu discernamant atunci cand l-a ucis pe Leontin Bebu. Desi procurorii craioveni au dispus transferarea sa temporara la Jilava, in urma cu aproape doua saptamani, Cosmin Lazaroiu nu a putut parasi arestul IPJ Dolj deoarece politistii au asteptat prelungirea mandatului de arestare cu inca 29 de zile, cel vechi expirand in urma cu doua zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.