Lucratura. Fotbalistii de la Ceahlaul Piatra Neamt i-au pus gand rau antrenorului-manager In urma articolului din ziarul nostru de marti, mai multi jucatori de la Ceahlaul au tinut sa faca unele precizari. Sub protectia anonimatului, acestia au decl
Lucratura. Fotbalistii de la Ceahlaul Piatra Neamt i-au pus gand rau antrenorului-manager In urma articolului din ziarul nostru de marti, mai multi jucatori de la Ceahlaul au tinut sa faca unele precizari. Sub protectia anonimatului, acestia au declarat ca nu Gheorghe Stefan este cel care s-a impotrivit sa le dea ratele din contracte si le-a blocat primele, ci chiar antrenorul, Viorel Hizo. "E un fel de manager cu banii aici, nu numai antrenor. El ii spune lui Stefan cine trebuie sa ia bani si cine nu", a spus unul dintre fotbalisti, sustinut de catre colegii lui. Mai mult, acestia au dat-o si-n glume pe seama tehnicianului: "Am auzit ca baga la bursa. Daca-si joaca banii la fel cum antreneaza, atunci ii va pierde pe toti". Se pare ca nici finantatorul clubului nu-l mai are la inima pe "Dulau". I-a dat drepturi depline in ce priveste remuneratia jucatorilor, tocmai pentru a-i ridica pe acestia in capul antrenorului. Ultima incercare prin care trebuie sa treaca Hizo se traduce prin cele noua puncte, pe care i le-a ordonat seful, din urmatoarele trei meciuri de pe propriul teren. Daca echipa nu le va obtine, atunci primele vor ramane blocate. Iar jucatorii, care stiu ca Viorel Hizo este responsabil cu primele, ar urma sa-l lucreze pe tehnician, ba chiar sa-l faca sa-si dea demisia, situatie in care clubul nu ar mai fi obligat sa-i plateasca banii din contract. Precedent Situatia actuala a lui Viorel Hizo nu difera de cea din timpul cand antrena pe FC Vaslui. Si atunci, tot el ii creiona fituica lui Porumboiu, cu oamenii care merita prime. Fotbalistii au avut aceeasi atitudine cu a celor de la Piatra Neamt vizavi de antrenor. Acesta a intrat in conflict si cu Porumboiu si a plecat la Ceahlaul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.