TARG. Astazi, la Gaudeamus, capul de afis este detinut de lan­sa­rea volumului "Istoria uratului". Cartea lui Umberto Eco este una dintre cele mai asteptate aparitii, iar vizitatorii sunt asteptati la ora 12:30 la standul Editur
TARG. Astazi, la Gaudeamus, capul de afis este detinut de lan­sa­rea volumului "Istoria uratului". Cartea lui Umberto Eco este una dintre cele mai asteptate aparitii, iar vizitatorii sunt asteptati la ora 12:30 la standul Editurii Rao. Si Jurnalul National le pregateste surprize cititorilor. La standul nostru va fi prezenta Gabriela Vranceanu Firea, care va relansa volumul "Trei motive" si va oferi autografe. Tot la standul Jurnalului va fi prezentat si Ghi­dul TV, cu  participarea jurnalistilor. (P.F.)   CONTESTATIE. Doua contestatii ale Hi Film Production - "Dacia, o supravietuitoare" si "Mar Nero" - depuse la concursul de pro­iecte din vara al Centrului Na­tional al Cinematografiei (CNC) au fost solutionate favorabil de o comisie creata in acest scop de Mi­nisterul Culturii si Cultelor (MCC). Acestea se vor alatura ce­lor 31 de proiecte declarate casti­ga­toare la concursul din vara. Po­trivit repre­zentantilor CNC, cele doua contestatii au fost aprobate, intrucat s-a constatat ca la concursul din vara s-a gresit la calcule. (C.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.