Pista falsa. Ipoteza potrivit careia avocata ar fi plecat din tara a fost verificata cu ajutorul Interpolului Cristian Cioaca, politistul cercetat pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, este in continuare "legat" de Brasov. Procurorii
Pista falsa. Ipoteza potrivit careia avocata ar fi plecat din tara a fost verificata cu ajutorul Interpolului Cristian Cioaca, politistul cercetat pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, este in continuare "legat" de Brasov. Procurorii Parchetului General, care ancheteaza moartea misterioasa a avocatei brasovene, i-au prelungit, ieri, cu inca 29 de zile interdictia de a parasi localitatea de domiciliu. Dupa ce au stabilit ca pe mai multe obiecte din apartamentul sotilor exista picaturi din sangele Elodiei, la fel ca si pe uniforma politistului si a altor obiecte abandonate intr-o rapa, anchetatorii urmaresc trei variante. Ei considera ca el si-a ucis sotia dupa o cearta violenta, chiar si accidental, apoi a scapat de cadavru aruncandu-l intr-o zona greu accesibila sau pe fundul vreunei ape, ori ingropandu-l. Ipoteza ca avocata nu ar fi fi fost ucisa, ci ar fi fugit in Germania, asa cum au afirmat mai multe persoane, a cazut dupa ce Interpolul a transmis ca nu a fost semnalata pe teritoriul acelei tari. Politistul este cercetat si de procurorii DIICOT pentru infractiuni informatice, suspectat ca, impreuna cu un coleg, ar fi spart parolele conturilor de e-mail ale Elodiei si ar fi dat publicitatii mesajele acesteia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.