Cel putin asa a scris ieri site-ul Firenzeviola.it, care a titrat ca gruparea unde evolueaza si "Briliantul" Adrian Mutu este interesata de transferul atacantului ialomitean, remarcat de italieni in recentul duel al nationalei de tineret cu Malta (4-
Cel putin asa a scris ieri site-ul Firenzeviola.it, care a titrat ca gruparea unde evolueaza si "Briliantul" Adrian Mutu este interesata de transferul atacantului ialomitean, remarcat de italieni in recentul duel al nationalei de tineret cu Malta (4-0), din preliminariile CE 2009, cand a marcat 2 goluri. "Bogdan Stancu joaca in prezent la Unirea Urziceni, echipa antrenata de un fost fotbalist cunoscut de italieni, Dan Petrescu. Tanarul atacant, curtat si de Rimini Calcio, poate fi considerat urmasul lui Mutu", spune site-ul clubului din Florenta despre roman, cotat la 3 milioane de euro. "Stancu e jucator sub contract cu Unirea Urziceni. Daca ar fi existat vreun interes al Fiorentinei pentru el, italienii ar fi luat legatura cu clubul de care apartine acesta. Noi nu am fost contactati de nimeni. Sunt inventii. Nu-i adevarat. Nu iau in calcul situatii ipotetice", a declarat pe de alta parte managerul Unirii, Mihai Stoica. "Nu este nimic adevarat din ce a aparut in Italia", a completat si impresarul lui Stancu, Victor Becali. (N. S)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.