BCR va oferi finantari de pana la 575 milioane euro, pentru  proiectele rezidentiale pe care  Copper Beech le vor dezvolta in perioada urmatoare. Compania va investi 2,5 miliarde euro in 16.500 de locuinte. "Aceasta este una dintre cele mai
BCR va oferi finantari de pana la 575 milioane euro, pentru proiectele rezidentiale pe care Copper Beech le vor dezvolta in perioada urmatoare. Compania va investi 2,5 miliarde euro in 16.500 de locuinte. "Aceasta este una dintre cele mai importante colaborari in domeniul finantarilor de proiecte rezidentiale din Romania.
BCR dovedeste astfel un angajament puternic fata de compania noastra si de viitorul pietei imobiliare din Romania", a spus Diwaker Singh, directorul general al Copper Beech.
Copper Beech a lansat recent primul sau proiect, "Blue Tower", in valoare de 30 milioane euro, care cuprinde un bloc de 156 de apartamente in zona Colentina.
Compania, care activeaza pe piata romaneasca din 2006, va construi si cartiere de vile sau de locuinte sociale, spitale, magazine si spatii de agrement.
Institutia de credit a realizat in primele noua luni un profit net de 725,8 milioane lei (219,6 milioane euro), in crestere cu 21,2%, in timp ce activele au avansat cu 16,4%, la 55,2 miliarde lei (16,5 miliarde euro).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.