Andrei Cepoi, craioveanul de 14 ani care a disparut de acasa in noaptea de 8/9 noiembrie, s-a intors acasa, el explicandu-le parintilor ca a vrut sa cunoasca viata de cartier, fara parinti si fara stresul zilnic de a merge la scoala. Cand a plecat d
Andrei Cepoi, craioveanul de 14 ani care a disparut de acasa in noaptea de 8/9 noiembrie, s-a intors acasa, el explicandu-le parintilor ca a vrut sa cunoasca viata de cartier, fara parinti si fara stresul zilnic de a merge la scoala. Cand a plecat de-acasa, Andrei a luat un tren spre Bucuresti si in Gara de Nord s-a imprietenit cu un tanar de 29 de ani, Costel Turcan, poreclit "Scooby-doo". Acesta l-a dus la el acasa, in Slobozia, unde minorul s-a decis sa se intoarca la parinti. Andrei spune ca a vazut la televizor ca este cautat si ca citea in ziare despre el. "Am vrut sa vad si eu cum este viata de cartier, fara ca mama si tata sa ma cicaleasca. Sunt si eu un baiat de cartier si mi-am dorit sa demonstrez ca sunt cineva", a declarat Andrei Cepoi. Baiatul a confirmat ca era batut deseori de tatal lui, mai ales, din cauza notelor proaste.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.