Azi

- Uniunea Populara Social-Crestina anunta inscrierea in Registrul partidelor politice (sediul central din Str. Verii nr. 8)

31 decembrie

- Societatile de leasing sunt obligate sa-si majoreze, pana la

Azi

- Uniunea Populara Social-Crestina anunta inscrierea in Registrul partidelor politice (sediul central din Str. Verii nr. 8)

31 decembrie

- Societatile de leasing sunt obligate sa-si majoreze, pana la aceasta data, capitalul social la 200.000 de euro, echivalentul in lei.

- Data pana la care a fost prelungit termenul pentru depunerea registrelor generale de evidenta a salariatilor, de la 1 septembrie.

- Ultima zi pentru scoaterea la privatizare, de catre Hidroelectrica, a primei sucursale Hidroserv, din Bistrita.

- Data pana la care Ministerul Economiei poate scoate la privatizare producatorul de autovehicule Daewoo Automobile Romania, din Craiova, transferul firmei in proprietate privata urmand sa aiba loc in primul trimestru din 2007.

- Ultima zi pentru scoaterea la privatizare, de catre Ministerul Economiei, a complexurilor energetice Turceni si Rovinari.

- Data pana la care se va semna contractul de privatizare a filialei de distributie a energiei electrice Electrica Muntenia Sud cu grupul italian Enel, dupa ce va fi aprobat de Guvern si Parlament.

- Centralele termoelectrice ar putea intra in administrare locala pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.