O vrajitoare din capitala cipriota Nicosia s-a ales cu dosar penal in urma unui denunt surprinzator. Femeia a fost arestata dupa ce i-a cerut unui barbat peste 8.000 de euro pentru a-l scapa de un blestem care ii afecta casnicia si relatia cu soacra
O vrajitoare din capitala cipriota Nicosia s-a ales cu dosar penal in urma unui denunt surprinzator. Femeia a fost arestata dupa ce i-a cerut unui barbat peste 8.000 de euro pentru a-l scapa de un blestem care ii afecta casnicia si relatia cu soacra. Ea i-a sugerat tanarului sa sparga un ou, apoi sa-l introduca in pantaloni, impreuna cu o lingura, o unghie si cateva fire de par pubian, relateaza presa cipriota. "A spart un out si mi l-a bagat in pantaloni", a povestit instantei barbatul, care a decis s-o dea pe mana autoritatilor, dupa ce si-a dat seama ca era victima unei tentative de inselatorie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.