>> Cluburile incearca sa semene tot mai mult cu cele din Vest, in special la conditiile oferite

>> DJ renumiti din toata lumea au venit deja sa mixeze pentru tinerii din Transilvania si Banat

Obsession Cluj- Napoca

>> Cluburile incearca sa semene tot mai mult cu cele din Vest, in special la conditiile oferite

>> DJ renumiti din toata lumea au venit deja sa mixeze pentru tinerii din Transilvania si Banat

Obsession Cluj- Napoca

1Cel mai mare club din Transilvania, Obession, s-a deschis in iarna lui 2005 si a avut un succes extraordinar inca de la inceput. Numele a fost ales dupa locul unde se afla, complexul studentesc Observator (Obs) si session pentru sesiunile de petreceri ce aveau sa urmeze. Clubul s-a remarcat in peisajul clujean datorita suprafetei foarte mari, a sistemului de sonorizare si a designului luxos, dar si prin invitatii care au aparut in fata publicului clujean. Nume sonore ca Lee Burridge, John Creamer, Narcotic Thrust, Dave Seaman, Roby Rivera, ATB, Dj Tarkan, Dj Optik, Livio, Dj Khool, Activ, Dj Project, Adrian Eftimie, Miss Ellis Saxton, Azzido Da Bass sau Tommy Serano au sustinut concerte electrizante in Obsession.
Petrecerile au fost de fiecare data reusite, dovada fiind clubul plin la refuz de cele mai multe ori. De asemenea, Obsession este cunoscut si pentru petrecerile tematice, show-ul celor de la Chippandales cu ocazia zilei femeii, pentru trupa de teatru care intampina clientii si nu in ultimul rand pentru dansatorii care intretin atmosfera in fiecare seara.
Designul clubului este spectaculos si mereu nou: astfel, spatiul este impartit in doua sectiuni, incaperea principala are un bar imens, coltare impunatoare cu un design special si mese care incadreaza ringul de dans din fata pupitrului de Dj. Cea de-a doua incapere este lounge-ul, cu lumina difuza, un al doilea pupitru de dj si un bar cochet, patrat, plasat chiar in centrul lounge-ului, unde se pot savura specialitatile barmanului. Calitatea serviciilor de aici a fost recunoscuta si apreciata de la bun inceput.
Recent renovat, club Obsession a reusit sa se mentina in continuare pe primul loc ca si loc de distractie pentru clujeni, nu doar in weekend, ci si pe durata intregii saptamani. Fiecare seara a saptamanii are o tema anume: luni Retro Night, marti Seara Studenteasca, miercuri Ladies Night iar joi Hot& Sexy Night. Weekend-ul acesta, club Obsession aduce un invitat asteptat de iubitorii muzicii electronice, Dj-ul Dave Seaman, un adevarat maestru al muzicii progressive, fost editor al faimoasei reviste Mixmag, remixer si producator al celor de la U2, Kyle Minogue sau Pet Shop Boys. Dave Seaman continua sa incante publicul atat prin compilatiile de mare succes cat si prin aparitiile ca si Dj, fara sa dezamageasca,
de 10 ani.

MIDI Cluj-Napoca

2Clubul a fost deschis de doar doua saptamani si deja s-a remarcat cu succes printre clujenii amatori de muzica electronica. Ambianta deosebita, designul minimalist, proiectiile de exceptie si sistemul de sonorizare de ultima generatie fac noptile de party de neuitat.

Diesel Club

3Diesel este cel mai longeviv si mai cunoscut club din Transilvania, si care se mentine de mai mult de zece ani. Dieselul a adus in Cluj conceptul de concert unplugged si de concerte live, dar a avut la pupitru si DJ-i renumiti. Diesel este si va ramane o emblema a vietii de noapte clujene.

Club 30

4Pentru oricine doreste sa redescopere "spiritul Timisoarei", sau acea atmosfera boema si incarcata de semnificatii "optzeciste", atunci cu certitudine alegerea perfecta este "Club 30". Situat in inima urbei, in Piata Victoriei, clubul reuseste sa recreeze in mod fericit acea ambianta romantica din perioada in care trupe precum Pro Musica, Celelalte Cuvinte sau Autostop umpleau pana la refuz salile de concert.

Clubul Metropolis

5Principala atractie pentru tinerii si turistii aflati in trecere prin Bistrita, Complexul Metropolis, gazduieste una din cele mai moderne discoteci din tara, dotata cu o tehnologie de ultima ora in domeniul sunetului.

Bizar

6Clubul "Bizar" din Arad, un club de noapte... bizar, care nu are un specific anume, dar este unic in felul sau. Este locul ideal pentru o seara intr-un local select cu toata gasca. Nu exista taxa de intrare, iar muzica este pe gustul tuturor.

Imperium Pub

7 Imperium Pub este situat in centrul istoric al Sibiului. Imperium Pub a intrat in Programul Capitalei Culturale de la Sibiu, cu concerte live organizate aproape in fiecare seara si cu diferite evenimente culturale.

Club La Bamba

8Autointitulat sexi-cafe, Clubul La Bamba, din Complexul Studentesc, este unul dintre cele mai longevive saloane de profil din Timisoara. Pe parcursul a zece ani de existenta, "evolutia" fetelor a fost apreciata de toti.

Allegria

9Club Allegria este situat in centrul orasului Alba Iulia, la subsolul renovat al unei cladiri istorice. Allegria este mai degraba un club de weekend, iar in restul saptamanii este mai putin frecventat de tineri.

RA

10Club RA din Alba Iulia a fost decorat in stilul piramidelor, cu simboluri ale civilizatiei egiptene pictate pe pereti, amestecate, insa, neinspirat cu reclame la bauturi energizante sau bere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.