Canalele de televiziune Turner Classic Movies si Cartoon Network, apartinand companiei Turner Broadcasting, vor fi transformate in doua feer-uri separate emitand 24 de ore fiecare. Pana acum cele doua posturi erau difuzate alternativ pe aceeasi frecv
Canalele de televiziune Turner Classic Movies si Cartoon Network, apartinand companiei Turner Broadcasting, vor fi transformate in doua feer-uri separate emitand 24 de ore fiecare. Pana acum cele doua posturi erau difuzate alternativ pe aceeasi frecventa, unul in timpul zilei si celalalt noaptea.
TCM va prezenta filme artistice care nu au mai fost difuzate pana acum in Romania, iar programele de limba engleza vor fi subtitrate acum in romana. 470-500 de titluri noi vor fi disponibile pana la data de 1 ianuarie; pana la sfarsitul lui februarie, numarul lor se va ridica la 632, intre care si 50 de documentare.
TCM se bazeaza pe o cuprinzatoare biblioteca de filme datand din anii 1920, pana in anii 1990, pe care le prezinta intr-un stil contemporan, reinterpretand locul lor in istorie si relevanta lor pentru viata noastra actuala. Printre premierele postului pentru luna ianuarie se numara filmele artistice "Arsenic si dantela veche", "O lume nebuna, nebuna, nebuna", "Rivalitate in familie" si "Hackerii".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.