Stupefiant. In timp ce Massaro vizita vestiarul clujenilor, cativa "sugubeti" i-au tras chilotii jos portarului Stancioiu Daniele Massaro a fost campion mondial cu Italia in 1982 si a castigat Liga Campionilor cu AC Milan in 1994. S-a retras din act
Stupefiant. In timp ce Massaro vizita vestiarul clujenilor, cativa "sugubeti" i-au tras chilotii jos portarului Stancioiu Daniele Massaro a fost campion mondial cu Italia in 1982 si a castigat Liga Campionilor cu AC Milan in 1994. S-a retras din activitatea competitionala acoperit de glorie si isi imparte energia intre cursele auto, comentarii tv si scoala sa de fotbal. Zilele acestea, fostul mare fotbalist a vizitat Clujul, fiind invitat de onoare la Transilvania Rally Show. Si-a facut timp pentru a vizita stadionul si sediul clubului CFR, care domina competitia interna in acest sezon. Cu acest prilej, Massaro a facut si cateva cadouri, intre ele tricouri ale sale cu autograf, pentru Paszkany, Muresan si Andone. I-au fost prezentati si fotbalistii, aflati in vestiar. In timpul intalnirii, jucatorii liderului s-au tinut de sotii. Cea mai gustata a fost dezgolirea posteriorului portarului Stancioiu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.