Mamoasa. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV ingrijeste, de mai bine de un an, un baietel dintr-o casa de copii din Cluj Colega lui Victor Slav la rubrica "Vremea" de la Pro TV si-a descoperit instinctele materne complet intamplator. In urma
Mamoasa. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV ingrijeste, de mai bine de un an, un baietel dintr-o casa de copii din Cluj Colega lui Victor Slav la rubrica "Vremea" de la Pro TV si-a descoperit instinctele materne complet intamplator. In urma cu mai bine de un an, Magda Palimariu se afla in vizita la rudele ei din Cluj. La initiativa unei prietene foarte apropiate, blonda a acceptat sa mearga la casa de copii din oras pentru a le duce micutilor orfani cate ceva. Cele doua au mers si au cumparat alimente si jucarii si au batut la poarta orfelinatului. Gestul lor a fost primit cu bratele deschise de personal, dar mai ales de copiii incantati peste masura de daruri. Acela a fost momentul in care Magdei i-a picat cu tronc un baietel de nici doi ani, pe care a decis, din acel moment, sa-l viziteze ori de cate ori ajunge in Cluj. De atunci, prezentatoarea de la Pro TV a facut zeci de drumuri la orfelinat, devenind una de-a casei. "Baietelul are acum doi ani si jumatate si este delicios. Intalnirile cu el sunt minunate. Il vizitez cat de des pot si de fiecare data ii duc haine, jucarii sau dulciuri. Ii place la nebunie sa ma joc cu el, iar eu nici nu simt cum trec orele cand sunt acolo. El e inca foarte micut, insa abia astept sa creasca putin si sa putem sta la povesti", ne-a marturisit Magda, care, desi nu se gandeste inca sa-si intemeieze o familie a ei, este extrem de grijulie cu baietelul orfan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.