Putini sunt cei care cred ca n-au observat ca magazinul Lacoste de pe Bdul Balcescu din Bucuresti, langa Intercontinental, s-a desfiintat. Momentan este deschis un singur magazin Lacoste in Bucuresti Mall. Am incercat sa aflu mai multe despre noua ad
Putini sunt cei care cred ca n-au observat ca magazinul Lacoste de pe Bdul Balcescu din Bucuresti, langa Intercontinental, s-a desfiintat. Momentan este deschis un singur magazin Lacoste in Bucuresti Mall. Am incercat sa aflu mai multe despre noua adresa a brandului francez, insa cei de acolo mi-au spus doar ca se spera in redeschiderea unui alt magazin Lacoste pe Ion Campineanu. Intre timp, la magazinul Gant de pe Calea Victoriei am aflat ca acest brand american este adus in Romania de cei care reprezinta si Lacoste, insa nici cei de aici nu au putut sa-mi spuna cu exactitate unde si cand se va deschide noua locatie centrala a marcii franceze. Un lucru curios este insa altul: desi Lacoste este in Romania inca din 2002, pe site-ul lor oficial tara noastra nu figureaza nici pana azi, la fel cum nici pe site-ul Gant nu este de gasit Romania, dar aici pot gasi ca scuza timpul relativ scurt de cand s-a deschis, aprilie 2007.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.