Site-ul guvernului italian, www.governo.it, nu functiona, sambata. Pe forumul postului Antena 3, acelasi loc unde fusese anuntat, vineri, atacul informatic asupra site-ului ziarului italian Il Secolo XIX, atacul de sambata a fost revendicat de acelas
Site-ul guvernului italian, www.governo.it, nu functiona, sambata. Pe forumul postului Antena 3, acelasi loc unde fusese anuntat, vineri, atacul informatic asupra site-ului ziarului italian Il Secolo XIX, atacul de sambata a fost revendicat de acelasi "Casper".

Dupa ce a coordonat atacul asupra site-ului ziarului italian, Casper a scris pe forumul postului roman de televiziune: "E adevarat ca floodul are ca sursa un server din Coreea, dar in realitatea a fost facut de noi, romanii. Rugam Antena 3 sa pastreze IP-urile noastre secrete". De aceasta data, mesajul lui Casper a fost mai sec: "un nou atac al hackerilor la site-ul governo.it" si a fost postat la ora 14.09. Intr-adevar, la acea ora, site-ul guvernului italian nu functiona.

In jurul orei 16,00, site-ul a putut fi accesat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.