>> Parada modei pentru brand-ul Peter Murray a fost compusa din mai multe tinute prezentate de 12 modele, 6 femei si 6 barbati, alesi de la case de modelling din Bucuresti.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a pa
>> Parada modei pentru brand-ul Peter Murray a fost compusa din mai multe tinute prezentate de 12 modele, 6 femei si 6 barbati, alesi de la case de modelling din Bucuresti.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a participat miercuri la parada de moda organizata de brand-ul Peter Murray la Cluj-Napoca.

Elena a purtat doua tinute in cadrul unui fashion-show care a durat 18 minute. Prima tinuta a fost formata dintr-o pereche de cizme maro, blugi albastri si un jerseu maro, pe sub care a imbracat o bluzita dintr-un material in forma de piele de leopard. Tot fiica cea mica a presedintelui a fost cea care a inchis parada, purtand o rochie neagra confectionata anul trecut pentru actrita franceza Brigitte Bardot, formata din 300 de grame de material si trei kilograme de cristale Swarovski, la care a purtat o pereche de cizme negre, pana la genunchi.
La sfarsitul prezentatiei, Elena Basescu a fost cea care a iesit impreuna cu designerul tinutelor vestimentare la traditionala prezentare a acestuia, in aplauzele audientei si a modelelor care au participat la eveniment.
Toate creatiile au fost semnate de designerul portughez Paolo Pinto, care este cunoscut pentru lucrarile sale pentru marci precum Luis Vitton, Escada sau Kenzo.
Dupa parada modei, Elena Basescu a stat de vorba cu presa clujeana cateva minute si a spus ca s-a simtit foarte bine in hainele pe care organizatorii le-au ales sa le poarte.
"Am avut o tinuta fara tocuri. M-am simtit foarte bine in haine foarte comode. Rochia a avut 300 de grame si au fost 3 kilograme de pietre Swarovski. Era foarte grea", a declarat Elena, care a refuzat categoric sa dea amanunte despre onorariul ei.
In cadrul discutiilor cu presa, fiica cea mica a presedintelui Romaniei a spus membrilor presei clujene, ca zvonurile, privind despartirea sa de Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului PSD, Viorel Hrebenciuc, o deranjeaza, deoarece aspectele legate de viata sa personala ar prefera sa nu le vada afisate in paginile ziarelor.
"Mi-am asumat aceasta relatie. Ne priveste pe noi daca ne certam sau ne impacam.
Cand o sa fie vorba despre o despartire, o sa o anuntam oficial. Este o realitate ca tatal meu si Viorel Hrebenciuc nu se inteleg, dar cred ca ar trebui sa se limiteze aici, la copii", a mai afirmat fiica cea mica a presedintelui.
Designerul portughez, Paolo Pinto, s-a declarat si el incantat de Elena, dar si de romani.
Peter Murray a deschis in cadrul complexului comercial Polus Center din Cluj-Napoca primul magazin din Romania, insa firma a anuntat ca urmeaza sa deschida magazine in Targu-Mures si, in februarie 2008, la Bucuresti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.