Doua tinere din Bucuresti, una de 20 si cealalta de 22 de ani, au ajuns la spital, dupa ce una dintre ele a vrut sa aprinda focul si soba a explodat. Fata s-a ars pe fata, pe maini si pe piept. Cealalta s-a speriat atat de tare, incat s-a aruncat pe
Doua tinere din Bucuresti, una de 20 si cealalta de 22 de ani, au ajuns la spital, dupa ce una dintre ele a vrut sa aprinda focul si soba a explodat. Fata s-a ars pe fata, pe maini si pe piept. Cealalta s-a speriat atat de tare, incat s-a aruncat pe geam. S-a intamplat in locuinta unei familii din cartierul bucurestean 23 August. Si, culmea, exact in urma cu o saptamana, instalatia fusese reparata de angajatii de la Distrigaz. Parintii fetelor au povestit ca au sesizat compania de gaze, dupa ce, frecvent, in curte era miros de gaz. Dupa reparatii, mirosul a disparut, dar, se pare, gazul a continuat sa se scurga acumulandu-se in zona sobei. Parintii fetelor asteapta acum rezultatele anchetei, dar sunt hotarati sa nu se lase pana ce vinovatii nu vor plati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.