Meciul a fost inceput timid de jucatorii romani. Min 6: GOL BULGARIA! Martin Petrov centreaza excelent de pe stanga, iar Dimitrov trimite cu capul direct in vinclu. Nici o sansa pentru Lobont!  Dupa gol, jucatorii nationalei romane s-au mob
Meciul a fost inceput timid de jucatorii romani. Min 6: GOL BULGARIA! Martin Petrov centreaza excelent de pe stanga, iar Dimitrov trimite cu capul direct in vinclu. Nici o sansa pentru Lobont! Dupa gol, jucatorii nationalei romane s-au mobilizat si au pus stapanire pe joc, dominand copios, fara insa sa finalizeze niciuna dintre cele trei, patru ocazii. Suporterii romani au aprins torte in tribuna de la Sofia, peluza in care erau asezati fiind acoperita in intregime de fum. Spre finalul reprizei, galeria bulgara a strigat "tiganii, tiganii". Victor Piturca vrea sa incheie fara infrangere preliminariile Euro 2008. Ultimele doua meciuri ale Nationalei pot fi decisive pentru tragerea la sorti de la Euro 2008. In cazul unor victorii, Romania poate evita Olanda si Germania. Bulgarii nu uita umilinta eliminarii si vor razbunarea. Cu Mutu accidentat, Piturca vrea sa-i ia prin surprindere pe bulgari mizand pe Mazilu in atac.

Nationala lui Piturca va mai lupta si pentru a razbuna egalul de anul trecut (2-2) de la Constanta, care a fost foarte aproape de a crea un conflict in sanul nationalei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.