Recunoscator. Manelistul a declarat ca datoreaza unui prieten faptul ca are inca o cariera muzicala Desi muzica i-a asigurat un trai luxos si l-a facut celebru, Adrian Minune a fost tenatat la un moment dat sa renunte la cantat. Manelistul a declara
Recunoscator. Manelistul a declarat ca datoreaza unui prieten faptul ca are inca o cariera muzicala Desi muzica i-a asigurat un trai luxos si l-a facut celebru, Adrian Minune a fost tenatat la un moment dat sa renunte la cantat. Manelistul a declarat ca era atat de hotarat incat a fost nevoie de interventia unuia dintre prietenii lui cei mai buni ca sa ajunga la concluzia ca ar fi fost o greseala enorma. Minune a mai povestit intr-un interviu acordat joi seara, in cadrul emisuinii "Miezul problemei" de la National TV, ca acum ar fi regretat, cu siguranta, acea decizie. Astazi, nu s-ar mai fi putut lauda ca banii castigati din cantari ii pot asigra traiul inca "200 de ani" de acum inainte fara sa faca nimic, nici nu si-ar fi facut nunta de 150.000 de euro si nici nu i-ar fi cumparat sotiei doua rochii de mireasa de cate 8.000 fiecare. Nu stie o boaba tiganeste O alta declaratie socanta facuta de Minune a fost aceea ca, desi este mandru de etnia sa, nu cunoaste limba rromilor. "Am invatat doar cateva expresii de genul "ce faci?" sau "buna ziua!", de la prietenii mei care vorbesc tiganeste", a marturisit manelistul, care s-a auto-intitulat "tigan parat si laies".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.