Calitate. I-a caracterizat printr-un singur cuvant pe fotbalistii maltezi: artagosi Nationala de tineret a Romaniei a invins greu in Malta, cu un gol al lui Palimaru, in minutele de prelungiri. Astazi, la Piatra Neamt, tehnicianul Emil Sandoi vrea u
Calitate. I-a caracterizat printr-un singur cuvant pe fotbalistii maltezi: artagosi Nationala de tineret a Romaniei a invins greu in Malta, cu un gol al lui Palimaru, in minutele de prelungiri. Astazi, la Piatra Neamt, tehnicianul Emil Sandoi vrea un retur fara emotii si trei puncte care sa-i urce echipa pe primul loc in grupa. - Poate Malta sa furnizeze o surpriza? - La o prima vedere, nu. - De ce la o prima vedere? - Pentru ca va conta starea terenului. Miercuri noaptea a nins, astazi (n.red. - ieri) vad ca se topeste zapada. Or, un teren greu afecteaza echipa mai valoroasa. - Cat de bine cunoasteti adversarul? - L-am vazut, in primul rand, la meciul cu noi, cand am castigat cu 1-0, dar am urmarit si partida din Tara Galilor, unde a pierdut cu 3-1. Sincer, nu este un adversar care sa puna probleme mari. - Pulsul tricolorilor? - Au un moral bun. Un factor care-i va mobiliza este acela ca o victorie ii va urca pe locul l. - De care meci din cele ramase va este frica? - Nu e vorba de frica. Cred ca jocul cel mai important va fi cel cu Tara Galilor, din deplasare. Este primul din urmatorul an. Altfel, Bosnia-Hertegovina si Tara Galilor sunt de valori apropiate. - Pana la urma, l-ati recunoscut pe Daniel Barna, cel care a venit in premiera la lot? - Cum sa nu-l recunosc? Stiu ce s-a scris, o usoara speculatie. Eu i-am urmarit cateva meciuri baiatului, eu l-am convocat. Atunci cand el a trecut pe langa mine, eram cu gandul in alta parte, ca de-abia ajunsesem la Piatra Neamt, si de aceea a parut ca nu l-as cunoaste.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.