Retragerea lui Nicolae Bara de la conducerea formatiei UTA a dus clubul in pragul desfiintarii. Pentru ca de doua luni nu au mai fost platiti si nici nu stiu ce ii asteapta in viitor, de ieri, jucatorii au intrat in greva. “Baietii m-au anunta
Retragerea lui Nicolae Bara de la conducerea formatiei UTA a dus clubul in pragul desfiintarii. Pentru ca de doua luni nu au mai fost platiti si nici nu stiu ce ii asteapta in viitor, de ieri, jucatorii au intrat in greva. “Baietii m-au anuntat ca au decis de comun acord sa refuze sa se antreneze pana cand nu va veni cineva sa le explice ai cui sunt si ce se doreste de la ei. Nu au cerut bani si nici salariile restante de doua luni, ci doar explicatii din partea sefilor vizavi de ce se intampla cu UTA. Mi-au spus ca vor veni zilnic la stadion, dar timp de doua ore vor sta fara sa se antreneze”, a declarat antrenorul Marin Barbu. Singurul conducator ramas pe metereze, Paul Cazan, a declarat si el ca se gandeste serios sa demisioneze. „Sper sa reusim sa ne mai prezentam si la ultimele jocuri din acest an. Este o situatie penibila. In proportie de 90% clubul este ca si desfiintat. Avem datorii foarte mari (n.r.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.