Dorinta. Actorul i-a lansat blondei din PD invitatia de a se intalni pentru a-si lamuri problemele de identitate Alaturi de bloguri, o alta moda care a pus stapanire pe utilizatorii de internet din Romania este si cea a conturilor din comunitatile v
Dorinta. Actorul i-a lansat blondei din PD invitatia de a se intalni pentru a-si lamuri problemele de identitate Alaturi de bloguri, o alta moda care a pus stapanire pe utilizatorii de internet din Romania este si cea a conturilor din comunitatile virtuale gen Hi 5 sau My Space. Din dorinta de a atrage atentia, unii dintre cei care isi deschid astfel de pagini folosesc numele celebritatilor, care se vad astfel expuse unui tir de comentarii, multe dintre ele cu caracter obscen. Una dintre victimele acestor furturi de identitate este si cea mai vestita blonda din Romania, Elena Udrea. Fostul consilier prezidential figureaza ca avand un astfel de cont, iar printre "prietenii ei" se afla si alte vedete, de asemenea, fictive. In sectiunea "prieteni" ai Elenei se numara alaturi de Andreea Antonescu, Laura Cosoi si Razvan Fodor si actorul Bebe Cotimanis. Contactat telefonic, acesta ne-a marturisit ca nu are cunostinta de existenta unui astfel de cont, insa il incanta ideea de a fi prietenul Elenei Udrea: "Aveti o parere prea buna despre mine. Pentru mine e o performanta si sa deschid calculatorul, daramite sa imi fac o pagina pe Hi 5. Nici macar nu am auzit de asa ceva. Stiu de High Life, nu de Hi 5, dar faptul ca as fi prietenul doamnei ma flateaza. E un vis de-al meu sa-mi iasa vorbe pe net cu Elena Udrea. Si daca ma gandesc mai bine, chiar ar trebui sa ne intalnim, eu si doamna Udrea, ca sa lamurim odata problema asta cu identitatea", ne-a declarat actorul, incantat de perspectiva de a avea o discutie intre patru ochi cu membra PD. "Mi se pare firesc ca in toate mesajele sa se faca referire la felul in care arat" O atitudine relaxata fata de furtul de identitate a avut-o si Elena Udrea, care nu acorda importanta nici comentariilor cu caracter obscen si nici nu pare impresionata de confuziile create in jurul numelui ei, chiar daca acestea implica si alte personaje publice. "Am aflat despre aceasta pagina de pe Hi 5, dar nu eu am infiintat-o. Presupun ca cineva a facut-o ori din simpatie, ori ca sa faca o gluma. Vedeti, si domnului Cotimanis i-a facut cineva acelasi lucru. Si nu se supara, ba dimpotriva", ne-a declarat amuzata PD-ista. Elena Udrea ne-a marturisit, de asemenea ca i se pare firesc ca mai toate mesajele sa faca referire la felul in care arata, de vreme ce majoritatea vizitatorilor sunt adolescenti. "Nu ma deranjeaza, nici macar mesajele care au continut obscen, pentru ca pe astea le intalnim peste tot. Cine sunt eu sa ingradesc libertatea de exprimare a oamenilor?", ne-a spus fostul consilier prezidential.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.