Noua romani au fost ucisi in Italia dupa episodul Mailat, a declarat seful statului aseara, la Realitatea TV, in conditiile in care, a precizat el, nimeni nu a demonstrat ca Mailat este un criminal. "Cand un italian a comis o crima teribila in tara n
Noua romani au fost ucisi in Italia dupa episodul Mailat, a declarat seful statului aseara, la Realitatea TV, in conditiile in care, a precizat el, nimeni nu a demonstrat ca Mailat este un criminal. "Cand un italian a comis o crima teribila in tara noastra drepturile sale au fost respectate, acelasi lucru il asteptam din partea autoritatilor de la Roma", a declarat Traian Basescu.

Potrivit presedintelui, imaginea proasta a Romaniei in Italia nu este cauzata doar de cei care comit infractiuni in aceasta tara, ci si de lipsa de sustinere a guvernului de la Bucuresti si de "ministri care apar la televizor luand plicuri sau care vor sa cumpere terenuri pentru lagare".

CHICHITÅ LA REFERENDUM. Traian Basescu a dat detalii si in privinta intentiei de a repeta referendumul, asta "daca romanii nu vor fi informati sau daca prin sistemul de organizare va fi blocat".  "O cercetare sociologica ma va lamuri daca romanii au venit la vot pentru ca nu au vrut sau pentru ca nu au fost informati", a precizat presedintele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.