"In pat cu dusmanul", TV 1000, ora 21.00
Dupa lansarea din anul 1991, "Sleeping with the enemy" a avut incasari de peste 100 milioane de dolari, si acestea numai datorita prezentei Juliei Roberts in distributie. La acea data se numara printre ce
"In pat cu dusmanul", TV 1000, ora 21.00
Dupa lansarea din anul 1991, "Sleeping with the enemy" a avut incasari de peste 100 milioane de dolari, si acestea numai datorita prezentei Juliei Roberts in distributie. La acea data se numara printre cele mai indragite si apreciate actrite din SUA, in special multumita succesului obtinut cu filmul "Pretty Woman", drept pentru care putea accepta orice fel de proiect, caci incasarile n-ar fi dezamagit pe nimeni. Este si cazul productiei pe care o propunem pentru aceasta seara, o adaptare a romanului semnat de Nancy Price, care ne-o prezinta pe Roberts in rolul Laurei, o femeie prinsa intr-o casnicie lipsita de fericire, alaturi de un barbat abuziv si brutal. Dupa ce se hotarasc sa plece intr-o excursie la pescuit, femeia vede o sansa de scapare in momentul in care incepe furtuna. Asadar, isi insceneaza propria moarte, porneste spre un alt stat, isi gaseste o casa, o slujba, dar si un nou prieten, pe scurt isi ia viata de la capat, sub o alta identitate, dar nu pentru mult timp, caci - asa cum toti deja putem ghici - sotul o gaseste. Poate ca "Sleeping with the enemy" nu se ridica la asteptarile multora dintre noi si nici actorii nu redau complexitatea personajelor din roman, dar tot ramane o productie deconectanta si cu siguranta una ce poate fi urmarita in aceasta seara, avand in vedere "capodoperele" pe care ni le ofera celelalte posturi.

Titlul original:
Sleeping with the enemy
Cu: Julia Roberts, Patrick Bergin, Kevin Anderson
Regia: Joseph Ruben
Productia: SUA, 1991
color, 99 minute


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.