Melania Balasa nu a mai vorbit cu sotul ei, cunoscutul pictor Sabin Balasa , care i-a intentat divort, de aproape doua luni. "Pe 24 septembrie, instanta ne-a acordat un termen pentru reconciliere si l-am sunat la atelier ca sa stabilim o intalnire.
Melania Balasa nu a mai vorbit cu sotul ei, cunoscutul pictor Sabin Balasa , care i-a intentat divort, de aproape doua luni. "Pe 24 septembrie, instanta ne-a acordat un termen pentru reconciliere si l-am sunat la atelier ca sa stabilim o intalnire. El a zis "da, bineinteles, vorbim maine". De atunci l-am sunat de cateva ori, dar mi-a raspuns numai robotul de la atelier", sustine Melania. Judecatoria Sectorului 1 a amanat, ieri, procesul prin care ea solicita reintegrarea in domiciliul conjugal. Aceasta cere o pensie de intretinere pentru cei doi caini, care i-au ramas in grija, si a depus la dosar facturi de 1.100 de lei, reprezentand hrana lor pentru patru luni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.