Traseu ciudat. Dupa disparitia avocatei, Cioaca a facut mai multe curse intre Brasov si Pitesti pe un drum putin circulat, pe care nu-l folosea de obicei Politistul Cristian Cioaca, singurul suspect in deja celebrul caz al avocatei disparute, a fost
Traseu ciudat. Dupa disparitia avocatei, Cioaca a facut mai multe curse intre Brasov si Pitesti pe un drum putin circulat, pe care nu-l folosea de obicei Politistul Cristian Cioaca, singurul suspect in deja celebrul caz al avocatei disparute, a fost de mai multe ori in zona orasului Sinaia si, mai departe, catre Targoviste pe Drumul National 71. Mai exact, au sustinut surse din randul anchetatorilor, s-a stabilit ca politistul brasovean a facut mai multe "curse" intre Brasov si Pitesti, dar pe o varianta ocolitoare, fata de drumul pe care il folosea de obicei. Politistul a mers pana la Sinaia si de-acolo, pe drumul care strabate muntele Paduchiosu, drum destul de putin circulat. Toate aceste "deplasari" au avut loc in perioada imediat urmatoare intoarcerii lui Cioaca la Brasov, inainte de a anunta disparitia sotiei sale, dar si dupa, cand au fost declansate cautarile. Frecventa lui prezenta in zona, pe un drum pe care nu il folosea, ba, spun persoane apropiate lui, chiar il evita, i-au determinat pe oamenii legii sa extinda cautarile Elodiei in rapele din zona respectiva. In plus, anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca politistul sa fi coborat cadavrul femeii, cu ajutorul cordelinei gasite in portbagajul masinii sale, in locuri greu accesibile. Motiv pentru care, deocamdata au fost verificate Valea Vanturis, Calea Codrului si albia paraului Dorului. Violarea corespondentei Intre timp, un alt dosar a fost deschis pe numele politistului Cristian Cioaca: acela de violare a corespondentei personale a sotiei sale, Elodia Ghinescu. Reclamatia a fost depusa de familia Elodiei si, alaturi de Cioaca, este vizat si un coleg al acestuia de la IPJ Brasov, care l-ar fi ajutat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.