Doi elevi au fost atacati, ieri dupa-amiaza, intr-un mijloc de transport in comun din Capitala. Incidentul s-a petrecut in cartierul bucurestean Balta Alba, in autobuzul 253. Cei doi tineri, Alexandru Mailat in varsta de 17 si Cristian Rona in varst
Doi elevi au fost atacati, ieri dupa-amiaza, intr-un mijloc de transport in comun din Capitala. Incidentul s-a petrecut in cartierul bucurestean Balta Alba, in autobuzul 253. Cei doi tineri, Alexandru Mailat in varsta de 17 si Cristian Rona in varsta de 16 ani, elevi la Liceul „Nichita Stanescu“, au fost agresati de alti sase tineri cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani.

Tinerii au fost transportati de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni. Politistii Sectiei 23 fac cercetari pentru a-i identifica pe agresorii care au folosit arme albe. Ei spun ca la baza ar fi vorba de un conflict anterior. “Cei doi s-au urcat intr-un autobuz al liniei 253, la statia din fata Liceului “Nichita Stanescu” din sectorul 3 din Capitala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.