Pe numele politistului Cristian Cioaca a fost depusa, la Parchet, o plangere penala pentru violarea secretului corespondentei. Plangerea a fost facuta de mama avocatei disparute din Brasov, avand la baza sustragerea e-mailurilor Elodiei si prezentar
Pe numele politistului Cristian Cioaca a fost depusa, la Parchet, o plangere penala pentru violarea secretului corespondentei. Plangerea a fost facuta de mama avocatei disparute din Brasov, avand la baza sustragerea e-mailurilor Elodiei si prezentarea lor in presa.

Parintii avocatei disparute au depus o plangere legata de violarea corespondentei fiicei lor. Incriminati sunt Cristian Cioaca (foto jos) si un coleg de-al lui, politist la IPJ Brasov. Familia avocatei a mai cerut instantei sa verifice daca acele e-mailuri nu au fost cumva modificate de politist. De remarcat este ca si membrii Baroului de Avocatura Brasov au precizat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca vor face la randul lor o plangere penala in acest sens. Intre timp, cautarile trupului avocatei au fost reluate, dupa ce acestea au fost intrerupte cateva zile din cauza temperaturilor foarte scazute. Ieri, jandarmii, ajutati de doi caini special dresati, au verificat rapele de pe marginea Drumului National 71, care leaga Sinaia de Targoviste. Drumul este o varianta de legatura intre Brasov si Pitesti , localitatile intre care politistul Cristian Cioaca a facut mai multe drumuri, in zilele care au trecut dupa disparitia sotiei lui, avocata Elodia Ghinescu. Anchetatorii spun ca este foarte posibil ca principalul suspect sa fi ascuns cadavrul in aceasta zona, pentru ca este foarte putin circulata. Din pacate, pana in acest moment, anchetatorii nu au reusit sa gaseasca niciun indiciu care sa duca la elucidarea cazului. Cea mai buna prietena a Elodiei Ghinescu a acceptat sa stea de vorba cu corespondentul nostru din Brasov despre Eodia Ghinescu, cea care timp de multi ani i-a fost prietena si colega.

'Adevarul pur nu o sa-l stim niciodata>>
Una dintre prietenele cele mai bune ale avocatei Elodia Ghinescu, Lorette Michaela Luca, spune ca ea simte ca „Elodia a trecut in nefiinta de foarte multa vreme“. „Acum ne dorim cu totii sa aflam ce s-a intamplat. Adevarul pur nu o sa-l stim niciodata“, crede avocata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.