Radio 3net "Florian Pittis"

Astazi se implinesc trei ani de cand Radio 3 a trecut in exclusivitate pe internet. La multi ani, Radio 3Net "Florian Pittis"! Este o zi aparte atat pentru echipa cat si pentru ultilizatori, o zi plina cu evenim
Radio 3net "Florian Pittis"

Astazi se implinesc trei ani de cand Radio 3 a trecut in exclusivitate pe internet. La multi ani, Radio 3Net "Florian Pittis"! Este o zi aparte atat pentru echipa cat si pentru ultilizatori, o zi plina cu evenimente special pregatite. Din zori si pana-n seara surprizele placute se vor tine lant. De la ora 8:00 si pana la ora 19:00, se va lasa cu porti deschise pentru toti cei care vor sa viziteze primul post de radio public net-only din lume (si deocamdata singurul). Dorinte ascultate. La ceas aniversar se indeplinesc dorinte vechi. Pe prima pagina a site-ului www.radio3net.ro se poate accesa "Galeria Video" a postului, proaspat reorganizata si imbogatita de-a lungul anilor. Concerte, piese de teatru, interviuri in exclusivitate si multe altele, da-i un click sa te convingi! Tot la www.radio3net.ro, si tot pe 16 noiembrie, se inaugureaza site-ul "Noapte buna, copii". Un site pentru copiii tai, dar si pentru copilul din tine. Sunt povesti pentru cei mici aflate in fonoteca Radiodifuziunii Romane si vor putea fi ascultate oricand pe internet.

 

Teatru virtual. In premiera mondiala, la Radio 3Net "Florian Pittis", regizorul Marcel Top va pune in scena virtuala conceptul de "radio in radio". Dupa primii 3 ani de "radio in culori", ascultatorii R 3Net vor putea auzi si vedea o piesa interactiva dupa textul "Talk Radio" al lui Eric Bogosian. "Vocea care nu se vede", asa cum l-a numit Marcel Top, nu este prima sa experienta cu textele controversatului Bogosian. In studio sau prin telefon, incepand cu ora 19:00, isi vor da concursul Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleont, Tudor Aaron Istodor, Razvan Oprea, Iulian Glita, Delia Seceleanu, Mihaela Ailincai si Toma Danila.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.