Britanica Stephanie Burgess, in varsta de 31 de ani, este proaspata castigatoare a unei competitii internationale de slabit. Cu o disciplina de fier, dieta riguroasa si exercitii fizice, femeia a reusit sa dea jos 76 de kilograme, adica exact jumata
Britanica Stephanie Burgess, in varsta de 31 de ani, este proaspata castigatoare a unei competitii internationale de slabit. Cu o disciplina de fier, dieta riguroasa si exercitii fizice, femeia a reusit sa dea jos 76 de kilograme, adica exact jumatate din cat cantarea, in doar doi ani. Burgess ajunsese sa cantareasca 152 de kilograme din cauza depresiei postanatale si a unor probleme de sanatate care o impingeau sa manance incontinuu. Convinsa ca nu mai avea mult de trait, britanica le trimisese chiar scrisori apropiatilor in care le dadea sfaturi despre cum sa ii creasca copiii. Din fericire, atunci a intrat in scena sora lui Stephanie, care a convins-o sa participe la un program pentru slabit, a carui castigatoare a devenit, doi ani mai tarziu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.