National Geographic prezinta, de la ora 19.00, in cadrul serialului „Megastructuri“, Portul din Rotterdam. Zilnic, 450 de vapoare trec pe aici transportand un milion de tone de incarcatura ce valoreaza un miliard de dolari. Documentarul
National Geographic prezinta, de la ora 19.00, in cadrul serialului „Megastructuri“, Portul din Rotterdam. Zilnic, 450 de vapoare trec pe aici transportand un milion de tone de incarcatura ce valoreaza un miliard de dolari. Documentarul „Colapsul Uniunii Sovietice: Acordul secret“ incepe pe Viasat History, de la ora 21.00. „Am pus capat existentei Uniunii Sovietice“. Asa au declarat liderii Rusiei, Ucrainei si Belarusului pe 8 decembrie 1991, spre uimirea lumii intregi. Odata cu coborarea steagului sovietic cu secera si ciocanul, s-a tras cortina asupra super-puterii care se luptase pentru suprematie cu Statele Unite. Acest episod dezvaluie fascinanta poveste din spatele acordului de dizolvare a Uniunii Sovietice si infiintare a Comunitatii Statelor Independente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.