Inaintea ultimelor doua partide din campania pentru Euro 2008, recordmanul selectiilor a anuntat ca nu poate face fata pe trei fronturi: antrenor si jucator la club si fotbalist la nationala.

La 40 de ani, Dorinel Munteanu a decis sa se r
Inaintea ultimelor doua partide din campania pentru Euro 2008, recordmanul selectiilor a anuntat ca nu poate face fata pe trei fronturi: antrenor si jucator la club si fotbalist la nationala.

La 40 de ani, Dorinel Munteanu a decis sa se retraga de la echipa nationala. Discret, fara tam-tam, exact asa cum a fost si ca jucator. O discutie intre selectionerul Piturca si liderul de selectii al echipei nationale a lamurit lucrurile in ceea ce priveste viitorul lui Dorinel la prima reprezentativa. Presat si de conducerea clubului din Vaslui, unde este antrenor - jucator, “Highlander” a decis sa se concentreze exlusiv pe activitatea de la clubul moldav. „Am discutat cu Dorinel si mi-a spus ca ar dori sa-si incheie cariera la echipa nationala. In primavara, daca vom avea un amical mai puternic, isi va face retragerea. A zis ca vrea o retragere civilizata, nu pompoasa. Dorinel s-a retras din echipa nationala. Din punct de vedere fizic era bine, putea chiar sa faca parte din lotul pentru turneul final. A zis ca nu mai poate face fata pe doua fronturi“, a spus Victor Piturca. „Am discutat cu selectionerul si l-am anuntat ca a m hotarat sa ma retrag. M-am gandit bine, este prea mult. Nu mai fac fata pe trei fronturi, si la club, si antrenor, si la nationala. Nu mai am timp liber deloc, sunt ocupat mereu. Si in plus mai este si varsta de care pana la urma trebuie sa tin cont. Probabil ca pentru meciurile cu Bulgaria si Albania eram convocat, dar nu avea nici un rost.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.